1. BENDROSIOS NUOSTATOS
1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja tinklapio WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT (toliau – tinklapis) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, slapukų naudojimo tvarką.
1.2 WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT gerbia Jūsų privatumą, todėl užtikrina Jūsų asmeninės informacijos, pateiktos WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT tinklapyje, saugumą ir konfidencialumą pagal Privatumo politikoje išdėstytas sąlygas.
1.3 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS IR SAUGOJIMAS
2.1 WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT tinklapio užklausos formoje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
2.3. WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT tinklapio užklausos formoje Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita formoje pateikta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.3.1 Apdoroti ir vykdyti Jūsų užklausas;
2.3.2 Pateikti paslaugų pasiūlymus pagal Jūsų užklausą;
2.3.3 Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.3.4 Vykdyti kitus pardavimo įsipareigojimus.

3. SLAPUKŲ NAUDOJIMO TVARKA
3.1 Informuojame, jog, siekiant Jums pasiūlyti sklandų informacijos pateikimą bei visavertes paslaugas, WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra įrašomi Jūsų kompiuteryje ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje ir yra naudojami tam, kad galėtume užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, atpažindami Jus kaip ankstesnį svetainės naudotoją; renkant svetainės lankomumo statistiką.
3.2 Atidarydami WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT tinklapį ir naršydami toliau, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų išsaugoti Jūsų kompiuteryje, telefone, planšetėje ar kitame naudojamame įrenginyje.
3.3. Savo duotą sutikimą galite bet kada atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus. Išsamesnės informacijos pateikiama adresu AllAboutCookies.org. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje. Tačiau tokiu atveju jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

4. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
4.1 Tolimesnis naudojimasis WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT tinklapio paslaugomis reiškia šios privatumo politikos laikymąsi.
4.2 WWW.AUTOMOBILIUSTIKLAI.LT turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką ir apie tai paskelbti tinklapyje. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami vadovaujantis geranoriškumo principu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.